Mindenmás

Komplex segítség stroke után – A Szent Vincent Rehabilitációs Központban várnak

Szenvedett már stroke-t, vagy ismer olyat, aki ilyen élményen ment keresztül? A szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központ a legjobb választás a gyógyulás útján, még ha Kecskemétről is indul az utazás. Egy kicsit messzebb esik, de a központba való bejelentkezés minden kilométert megér.

Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója számára saját élménye jelentette az inspirációt a központ létrehozására. 2015- ben, aktív sportolói és sikeres üzletemberi életét egyik pillanatról a másikra változtatta meg a stroke. A birkózásban szerzett kitartása és alázata, valamint a pozitív gondolkodása segített neki ezen az úton.

Détári Vilmos elmondta: “A sportnak köszönhetően megtanultam, hogy soha nem szabad feladni és hogy a padlóról fel kell állni bármi áron is. Többek között ez a szemlélet mentette meg az én életemet is”. A kórházi kezelés után Vilmos szembesült a rehabilitációs szolgáltatások hiányosságaival Magyarországon, ezért elhatározta, hogy létrehoz egy betegközpontú rehabilitációs központot.

Ennek eredményeként 2016-ban megnyitotta a Szent Vincent Rehabilitációs Központot. A központ legfőbb célja, hogy visszaadja a reményt a gyógyulni vágyó betegeknek, hogy minél hamarabb újra a lehető legteljesebb életet tudjanak élni. A csapat minden tagja elkötelezett abban, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsa, és segítsen a betegeknek a stroke utáni életüket újra teljes értékűvé tenni.

Bár a központ Szegedben található, Kecskemét vagy annak környékén élő stroke áldozatoknak is ajánljuk a szolgáltatásait. Ha szükséges, forduljon hozzájuk bizalommal. A +36 70 652 0800-as telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen érheti el őket.

A távolság soha nem szabad, hogy akadályt jelentsen a gyógyulás útján. A stroke súlyos kihívás, de a megfelelő segítséggel és szakemberekkel képesek vagyunk túllépni ezen a nehéz időszakon, és visszatérni a teljes élethez. A Szent Vincent Rehabilitációs Központban segítségére lesznek ebben az útban. Forduljon hozzájuk bizalommal, és vegye vissza élete irányítását!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb