Mindenmás

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ új horizontok felé: Détári Vilmos a TV2 Életmódi műsorában

Egy baleset, egy sérülés vagy egy stroke hatalmas változásokat hozhat az életünkben. Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója ezt saját bőrén tapasztalta meg. A stroke túlélő Détári Vilmos a TV2 Életmódi műsorában nyíltan mesélt személyes érintettségéről, a rehabilitációs folyamatról és a központ terjeszkedési terveiről.

Vilmos szívből vallott a sérülések és a stroke utáni élet nehézségeiről, de azt is elmondta, hogy mindez milyen személyes fejlődést és kitartást eredményezett nála. Ez az élmény adta az ösztönzést a Szent Vincent Rehabilitációs Központ megálmodásához és létrehozásához, ahol Vilmos ma már másokat segít hasonló helyzetekben.

A központban komplex rehabilitációs szolgáltatásokat kínálnak, mindent egy helyen megtalálnak a betegek, ami a felépüléshez szükséges. Az elmúlt három hónapban Székesfehérváron is nyitottak már egy ambulanciát, de a terjeszkedési terveik ennél messzebbre is nyúlnak. Idén októberben Budapestre is terjeszkednek, ahol szintén komplex, személyre szabott szolgáltatásokat fognak nyújtani.

Détári Vilmos a TV2 műsorában kiemelte: a minél szélesebb körben történő segítségnyújtás személyes küldetése, és nagyon örül, hogy az új központtal további lehetőségek nyílnak meg a betegek számára, ahol a legmodernebb technológiákkal, nagy szakértelemmel és sok szeretettel állnak a betegek rendelkezésére. A TV2 Életmódi című műsorában szombaton megtekinthető interjú során Vilmos személyes történeteivel inspirálja a nézőket, hogy soha ne adják fel, hogy a legnehezebb időkben is van remény. Az új Szent Vincent Rehabilitációs Központtal pedig ezt a reményt szeretné minél több ember számára elérhetővé tenni. A teljes videót itt tekintheti meg:

További információkért látogasson el a Szent Vincent Rehabilitációs Központ weboldalára. Telefon: +36 70 652 0800 E-mail: [email protected] Weboldalukon addig is minden kezelésről pontos és részletes tájékoztatást kaphat: https://szentvincentrehab.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb