Mindenmás

Közelebb van a segítség, mint gondolná! Komplex megoldás Kecskemét mellett

A balesetek és tragédiák mindig hirtelen, kiszámíthatatlanul érkeznek, éppen ezért is nehéz elindulnunk a felépülés, gyógyulás útján főleg akkor, amikor a segítség azonnal kell. A Kecskeméttől kevesebb, mint egy órányi útra található Szent Vincent Rehabilitációs Központban olyan szakképzett orvosok várnak, akik kezében garantáltan biztonságban tudhatja egészségét.

Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója személyes misszióként kezeli a stroke utáni komplex kezelést és a betegek teljes körű segítését. Korábban már írtunk róla, hogyan nyilatkozott Vili a Szeged365 kameráinak:

A szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központ teljes körű szolgáltatást nyújt olyan súlyos esetekben, mint a stroke, Parkinson-kór, Sclerosis-Multiplex, de foglalkoznak izomsorvadással és traumatológiai esetekkel is. „Ép testben ép lélek”, tartja a mondás, ezért a pszichiátriai szakrendelés sem hiányozhat a repertoárból.

A több napon átívelő terápiák esetén van, akinek nehéz lehet megoldani a mindennapi utazást. Éppen ezért a Szent Vincent Rehabilitációs Központ épületében kiegészítő szolgáltatásként szálláslehetőséget is biztosítanak, ezzel is elősegítve azt, hogy száz százalékosan a gyógyulásra tudjunk koncentrálni.

Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója folyamatosan kutatja világszerte a legmodernebb megoldásokat a komplex gyógyulásra. Nem is olyan régen Németországban többek között Dr. Csohány Ágnes gyermekgyógyász szakorvossal, az MRE Bethesda Gyermekkórház Kiemelt Gyermek mozgásszervi rehabilitációs osztályán dolgozó szakértővel, valamint Dr. habil Fazekas Gábor PHD tanszékvezető egyetemi docens, SZTE Rehabilitációs Medicina Tanszékvezető, OORI STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY ÉS KIEMELT RÉSZLEG osztályvezetője együtt vizsgálták a korszerű rehabilitációs eszközöket és megoldásokat.

Kibővült ügyfélkezelési programjukkal biztosan Önnek is megtalálják a tökéletes megoldást és akár már holnap együtt a gyógyulás útjára léphetnek. Nem kell személyes konzultációra utaznia ugyanis akár telefonon, akár e-mailben teljes körű információt nyújtanak:

Telefon: +36 70 652 0800
E-mail: [email protected]
Weboldalukon addig is minden kezelésről pontos és részletes tájékoztatást kaphat: https://szentvincentrehab.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb