Mindenmás

Büszkék vagyunk: Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója a TV2 Értékteremtő műsorában

A szegedi siker bizonyítja Détári Vilmosnak jól döntött: sérültként érezte, kell minimum egy hely az országban, ahol a rendkívül magas színvonalú központi ellátás után tovább tudnak gyógyulni a sérült emberek. Kecskemét városában már jól ismert és elismert a Szent Vincent Rehabilitációs Központ, amely most egy újabb mérföldkőhöz érkezett: megnyitotta budapesti központját. A nagy hírt maga az alapító, Détári Vilmos jelentette be a TV2 Értékteremtő című műsorában. Kell több hely is az országban, ahol a sérült emberek, és a komplex, személyre szabott rehabilitációjuk állnak a középpontban.

Détári Vilmos a műsorban elmondta, hogy a rehabilitációs központ nem csak a fizikai, hanem a lelki gyógyulást is elősegíti. A szegedi központban már bizonyított módszerekkel és szakemberekkel dolgoznak, és ezeket a tapasztalatokat viszik most tovább a fővárosba. Az alapító kiemelte, hogy a budapesti központ megnyitása új lehetőségeket nyit meg a betegek számára. A fővárosban is elérhetővé válnak a komplex, személyre szabott kezelések, amelyek már Szegeden is sikeresnek bizonyultak.

A SZEGEDI KÖZPONT TOVÁBBRA IS A MINŐSÉGI ELLÁTÁS ZÁSZLÓSHAJÓJA

Détári Vilmos hangsúlyozta, hogy a szegedi központ továbbra is a minőségi ellátás zászlóshajója marad, és a budapesti központ csak tovább erősíti a már meglévő hálózatot. A teljes interjút, a TV2 Értékteremtő műsorát itt nézheti meg:  

Fontos, hogyha van szerettei, ismerősei között sérült, akkor nézze meg hogyan tudnának neki segíteni a szegedi, vagy éppen a budapesti központban. Szegeden van lehetőség több hetes szoba bérlésére is, így a hosszútávú kezeléseket is el tudják látni a szakemberek, a sérült embereknek pedig nem kell naponta ingázniuk. Ez hatalmas segítség. Budapesten a központ most nyitott, ahol helyben komplexen és személyre szabottan segítenek a kollégák. 

Érdemes telefonálni, ahol egy előzetes tájékozódás után tudnak segíteni a kollégák mit és hogyan kell tenni a gyógyulás útján. Szegeden a Bakay Nándor utca 50 szám alatt, Budapesten a XIV. kerületben a Pillangó utca 12. szám alatt várják Önöket. Telefonon a 06/70 652 0800, vagy a 0630/141-0001 számokon keresztül kérhetnek segítséget, vagy egyszerűen kattintsanak: www.szentvincentrehab.hu 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb