Mindenmás

Végre! Már készülődik Kecskemét főtere a karácsonyra

December elsején indul majd a téli vásári forgatag és fesztivál Kecskeméten. Városunk főtere a szokásoshoz hasonlóan ismét változatos és színvonalas programokkal várja az arra kíváncsiakat.

A Kecskemét múltja és jelene nevű Facebook-csoportban tették közzé borítóképünket, amelyen jól látszik, hogy már javában folynak a munkálatok a főtéren. Az önkormányzatot megkeresve megtudtuk, hogy főterünkön hamarosan ismét jégpálya lesz, ennek az építése látható a fotón.

HAMAROSAN INDUL A TÉLI VÁSÁR

December elsején kezdetét veszi majd a téli vásári forgatag és fesztivál Kecskemét főterén. A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ közölte, ismét várja olyan vásári árusok, kiállítók jelentkezését, akinek kínálata arculatba illő, ízléses, igényes, finom vagy látványos. Lesznek többek között étel és ital árusítók, kézműves termékek, ajándéktárgyak és finomságok is.

LÁTVÁNYSHOWBÓL ÉS NEVES FELLÉPŐKBŐL SEM LESZ HIÁNY

Színpadi programok, neves fellépők, látványos felvonulások és gyermekprogramok is várják a kecskemétieket december 1 – december 23-ig. A két ünnep közötti időszakban közönségkedvenc elemek térnek vissza: lesz jégkorcsolya, óriáskerék, Agórafalva, világító szelfipontok, kisvasút és körhinta is. Az évet a főtéren december 31-én szilveszteri TNT nagykoncert, látványshow és hajnalig tartó DJ party koronázza meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb