Sport

Hatalmasat küzdöttek a fiúk! Fontos győzelmet aratott az SG Kecskemét Futsal

Háromgólos hátrányból kapaszkodott vissza a Kecskemétre látogató Nyírbátor, ám az SG Kecskemét Futsal játékosai oroszlánként harcoltak és végül fordulatos meccsen, 5-3-ra tudták legyőzni ellenfelüket – tudatta a klub.

A kecskeméti csapat volt proaktívabb a mérkőzés kezdetén, a Nyírbátor csak szabálytalanságok árán tudta feltartóztatni őket. Az első gólra is a 14. percig kellett várni. Suscsák fordult ekkor a kapura, így lett 1-0. Ezt követően is a kék oroszlánok birtokolták többet a játékszert, és voltak is ígéretes lehetőségeik, további találat viszont nem született a szünetig.

ÁLOMSZERŰEN FOLYTATÓDOTT A MECCS

Álomszerűen folytatódott a meccs a hazaiak részéről, a 21. percben Suscsák villantott ismét, 2-0. Sorjáztak a kecskeméti helyzetek, és a 25. minutumban Pál is bevette a nyírbátori kaput, 3-0. Létszámfölényes taktikából Szentes Bíró végül a 32. percben szép csel után pörgetett a hálóba, 3-1-re módosítva az eredményt. Időt kért a Kecskemét, ám a Nyírbátor lendülete nem hagyott alább, és 3-2-re zárkóztak. Vérszemet kaptak a vendégek, és a 36. minutumban egyenlítettek Bartha rövid felsőbe zúduló löketével, 3-3. Jött gyorsan a kecskeméti reakció: Szabó Ábel lépett meg a jobb szélen, majd a hosszúra tette a labdát, ahol Biró érkezett remek ütemben, 4-3. A hajrában kinyílt teljesen a vendég gárda, és erre ráfáztak: Biró lezárta a kérdéseket, és 5-3-ra az SG Kecskemét Futsal nyert – olvasható a csapat beszámolójában. 

IGAZI HŐSÖK A JÁTÉKOSOK

Marko Gavrilovic sportigazgató a mérkőzés után így értékelte a látottakat:

“Igazi hősök a játékosaim, és ez nem túlzás. Rengeteg kisebb-nagyobb problémával küzdünk, többen sem voltak bevethetőek, de aki a pályára tudott lépni, az a maximumot nyújtotta. A meccs előtt azt mondtam a srácoknak, hogy hinniük kell magukban, és a sikerben, de ez mit sem ér, ha nincs mögötte kemény, alázatos munka. Úgy gondolom, hogy a jó csapat ismérve, hogy bármennyire is nehéz a helyzet, mindig megtalálják a siker kulcsát. Ma ez sikerült nekünk ismét. Büszke vagyok a csapatra! Lépésről lépésre haladunk a jó irányba, a céljaink elérése felé. A mai összecsapás után Krajcsit kórházba kellett vinni, bízom benne, hogy nincs komoly sérülése, és visszatérhet közénk hamarosan. Szorítunk érte. Köszönjük a szurkolók kitartó buzdítását, az ő energiájukra is szükségünk volt a győzelemhez.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb