Mindenmás

Kalocsai tolvajt keres a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a ti segítségeteket kérik a megtalálásában

Az ismeretlen tettes egy irodából tulajdonított el egy pénztárcát, amiben körülbelül 250 ezer forintnyi készpénz volt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri – tudtuk meg a rendőrségtől.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 16-án délelőtt Kalocsán, a Szent István Király út egyik üzletének hátsó ajtaján besurrant egy ismeretlen elkövető. A kutatást követően az irodában talált is egy pénztárcát, amiben hozzávetőleg negyed millió forint volt. A tolvaj ezután gyorsan elszaladt zsákmányával. A Kalocsai Rendőrkapitányság a 03030/757/2023. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Fotó: police.hu

A RENDŐRSÉG ELÉRHETŐSÉGEI

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon. A bejelentés megtehető a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívó számon is. A Kalocsai Rendőrkapitányságon személyesen is lehet bejelentést tenni az esettel összefüggésben, a fenti ügyszámra hivatkozva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb