Mindenmás

Kiderítettük, miért halad lassabban az Izsáki úti építkezés, mutatjuk!


Vasárnap este üzenetet kaptunk Katalintól, miszerint az Izsáki úton zajló munkálatok félbemaradtak; olvasónk aggodalmát fejezte ki az üggyel kapcsolatban. Az üzenet hatására felkerestük az önkormányzatot, akik elárulták, hogy miért halad lassabban az útfelújítás.

Kedves olvasónk, Katalin arra kért minket, hogy járjunk utána az Izsáki úti építkezés jelenlegi állapotának, ezért mi megtettük! Az önkormányzat illetékese kérdésünkre így válaszolt:

A beruházás nem állt le! Aszfaltozni a hideg idő miatt nem tud a kivitelező, így a látványos, nagy gépeket felvonultató munka most valóban szünetel. De ettől függetlenül dolgoznak a beruházáson. Jelenleg az eddig elkészült szakaszokon az ellenőrzési, javítási munkák folynak. Zajlik a forgalomtechnikai elemek kihelyezése is. Ezeken kívül folyamatban van az elektromos közműkiváltás is. Egyes helyeken a térkövezés zajlik. Ezeken kívül a növénytelepítés azon fázisát is végzik, amit az időjárás jelenleg megenged. Ez a növények helyének kijelölése és maga a telepítés. Az utóbbi természetesen a növény fajtájától függ. A téli időjárás miatt így valóban kevesebb emberrel, és kevésbé látványosan, de a munkavégzés folyamatos az 52-es úton.

Köszönjük Katalinnak az információkat, ha neked is van ötleted, kérdésed, nyugodtan küldd el az [email protected]!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb