Mindenmás

Újabb infók a hétvégi tragédiáról: lánya mellett halt meg a kiskunhalasi tanár

Újabb információk derültek ki a hétvégén történt kiskunhalasi tragédiáról: a szalagavatón elhunyt tanár a legfrissebb információk szerint saját lánya mellett esett össze.

Mint korábban beszámoltunk róla, rosszul lett és meghalt egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. Az ünnepséget egy helyi sportcsarnokban tartották, ahol a szalagtűzés mellett zenés és táncos ceremóniával is szórakoztatták a vendégeket. Úgy tudni, hogy itt szerepelt az elhunyt Cs. Tibor is, aki a helyi táncegyüttes tagja is volt.

A FÉRFI TÁNCFELLÉPÉS KÖZBEN LETT ROSSZUL

A Borsonline információi szerint a fellépés közben lett rosszul a férfi, aki ugyan még le tudott botorkálni a parkettről, de ezután összeesett. Bár a mentők azonnal a helyszínre értek, és mindent megtettek érte, életét már nem tudták megmenteni, a férfi a helyszínen meghalt – közölték.

Úgy tudni, hogy a szívszorító tragédia még szörnyűbb volt: a férfi mellett ugyanis nem más állt a parketten, mint lánya, aki így végignézte édesapja haláltusáját. A korábban hegesztőként dolgozó szakoktatót most az egész intézmény gyászolja, az iskola megható közleményben búcsúzott:

“Hegesztő szakemberként, szakképzőiskolai oktatóként az egyik kezedben az elektróda izzott, a másik kezed műszaki rajzot készített, s a szíved felett irón hegye mutatott: Mester vagy! S ahol van mester, ott van tanítvány, s van munkatárs is! Búcsúznak a tanítványaid, búcsúzunk mi, a kollégáid is!”

Őszinte részvétünk a családnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb