Mindenmás

Bajáról került ki Bács-Kiskun vármegye legjobb szakképző iskolája

A Bajai SZC Türr István Technikum kapta az év legjobb szakképző iskolájának járó elismerést a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kecskeméti Városházán tartott évzáró ünnepi ülésén.

A bajaiak számos országos versenyeredménnyel büszkélkedhetnek az idei évben, a teljesség igénye nélkül a következő eredményeket zsebelték be: az ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén pedagógiából az országos 3. helyet, informatikából a 6. és 21. helyet, irodai ügyviteli ismeretekből a 9. helyet, közgazdasági ismeretekből egy hatalmas mezőnyben a 29. helyet hozták el diákjaik. A Skills Junior webfejlesztő versenyén 7., az informatikai rendszerüzemeltetők versenyén 2. és 15. helyet szereztek meg végzős tanulóik az országos döntőben. A Dr. Kalotay Kálmán szövegszerkesztő versenyen 3. helyet ért el tanulójuk – írta közleményében a Bajai SZC Türr István Technikum.

“Az eredményekhez kellett az oktatók elkötelezett, kitartó munkája, a diákok tehetsége és szorgalma. De szükség volt a fenntartó, a Bajai Szakképzési Centrum és partnereink támogatására, a tanulást támogató családi háttér biztosítására is. Az elért eredmények és a 2023. Legjobb szakképző iskolája díj is a közös munka eredménye, amit minden érintettnek köszönünk!”

– közölték.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb