Mindenmás

Halálos balesettel indult a nap: három autó karambolozott az 51-esen (frissítve)

Csütörtökön délelőtt körülbelül 9:30-kor összeütközött három személyautó az 51-es főút 146-os kilométerénél, a Bács-Kiskun vármegyei Sükösd közelében. Két járműbe összesen három ember szorult be, őket a bajai hivatásos tűzoltók szabadították ki és adták át a mentőknek.

A rendőrség felkeresésünkre elmondta, hogy jelenlegi információik szerint egy ember életét vesztette a balesetben. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek közül kettő az úttesten állt meg, egy pedig az út menti szántásban. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Az egyik autó sofőrje, egy középkorú nő a helyszínen életét vesztette, négy ember pedig megsérült.

FRISSÍTVE: KÉT MENTŐHELIKOPTERT RIASZTOTTAK, EGY EMBER MEGHALT, TÖBBEN SÚLYOSAN MEGSÉRÜLTEK

A helyszínre két mentőhelikoptert és több mentőegységet is riasztottak. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy személyt súlyos-életveszélyes állapotban légi úton, egy személyt súlyos sérülésekkel szintén légi úton, két személyt pedig könnyebb sérülésekkel földi úton szállítottak kórházba – tudtuk meg az Országos Mentőszolgálattól.

Fotó: MTI/Donka Ferenc.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb