Mindenmás

Bunda lehetett a nyereményjáték, megváltoztatta a játékszabályokat a Kecskeméten is működő lánc

Az Aldi blokkfeltöltős nyereményjátékán az első öt napon (január 25. és 29. között) minden nap szerepelt a napi nyertesek között A. Sándor vagy A. Sándorné. Tiszta játék mellett valószínűtlen, hogy egy házaspár tagjai egymás után ötször zsinórban nyerjenek, amikor országosan több mint 160 üzlet vásárlói küldhetik be a blokkokat – vette észre a 24.hu.

A játék ideje alatt – január 25. és február 21. között – 2024 darab nyereményt (vásárlási utalványokat,  tárgynyereményeket, összesen 30 millió forint összértékben) sorsol ki az Aldi a blokkot feltöltő vásárlóik között. A napi sorsoláson (amelyen A.-ék a játék első napjaiban ötször nyertek egymás után) a nyeremény a 10 ezer forintos vásárlási utalvány, amiből naponta 71-et sorsolnak ki a blokkfeltöltők között.

AZ ELSŐ ÖT NAPBÓL ÖTSZÖR NYERT A HÁZASPÁR VALAMELY TAGJA

Az első öt napi nyereménylistán A. Sándor neve háromszor, A. Sándornéé pedig kétszer szerepelt – ezt találta gyanúsnak, életszerűtlennek olvasónk, gondolván, nem lehet, hogy egy házaspár minden nap nyer, amikor az országban rengetegen tölthették fel a blokkjukat. (Mivel a listán csak nevek szerepelnek ABC-sorrendben, nem lehet biztosan tudni, hogy a két A. valóban férj és feleség-e.)

Az Aldi nem reagált arra, tudják-e, hogy a szerencsés A. Sándor és A. Sándorné egymás házastársa-e, illetve hogy ugyanazokról a személyekről van-e szó az első öt nap nyerteseinél, bár arra sincs túl nagy esély, hogy azonos nevű, de különböző személyek nyerjenek zsinórban öt napon át.

NEM VOLT LIMIT

Azt írták, hogy minden a játék ideje alatt kibocsátott számla részt vehet a játékban, összeghatártól függetlenül, mivel az áruházlánc minden vásárlója számára szeretné megadni a lehetőséget, hogy nyereményjátékán részt vegyen. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a kapott blokkon szereplő adatokat feltöltik a diszkontlánc weboldalán vagy applikációján keresztül. Ez alapján tehát ha valaki a tíz zsemlét külön vett meg, tíz blokkal tudott játszani.

MEGVÁLTOZTATTÁK A SZABÁLYZATOT

Azt Aldi azt írta, hogy az aktuális játékszabályzat szerint egy játékos naponta legfeljebb öt különböző blokk adatait töltheti fel.

Megnéztük a szabályzatot, mire utalhattak azzal, hogy az aktuális verzió szerint maximum öt különböző blokkot lehet feltölteni egy nap: így tudtuk meg, hogy a német diszkontlánc változtatott a játékszabályzaton, és dőlt betűvel ki is emelte a változtatást.

Február 2-áig a vásárlók tényleg bármennyi blokkot regisztrálhattak egy nap, viszont február 3-ától megváltoztatták a szabályzatot, és napi ötben maximálták a feltölthető blokkok számát, a többi feltöltött blokkot kizárják a játékból.

De nemcsak ezen változtattak, hanem más részletszabályokat is betettek, így azt, hogy

  • egy vásárlást igazoló blokk adatait csak egyszer lehet érvényesen feltölteni.
  • Ha valaki több „pályázatot” kíván feltölteni, mindhez külön, önálló blokkon dokumentált, tetszőleges értékű önálló vásárlás szükséges.
  • Ugyanazt a pályázatot napi és heti nyereményként kizárólag egyszer sorsolhatják ki. A fődíj sorsolásán viszont minden, a feltételeknek megfelelő pályázat részt vesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb