Mindenmás

Egy kecskeméti sofőr 107-tel száguldozott a városban, 34 részeg sofőrt igazoltattak a héten vármegyénkben

Vármegyénkben az elmúlt héten 51 baleset történt, 34 részeg sofőrt igazoltattak és több mint 1800 gyorshajtót fogtak. Olyan is akadt, aki a sebességkorlát több mint duplájával hajtott – mutatjuk a részleteket!

Bács-Kiskun vármegye közútjain egy hét alatt ötvenegy olyan baleset történt, amely rendőri intézkedést igényelt. Az egyenruhások harmincnégy olyan autóst igazoltattak, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak; közülük négyen balesetet okoztak.

LAKOTT TERÜLETEN BELÜL 107-TEL SZÁGULDOZOTT EGY SOFŐR KECSKEMÉTEN

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 1874-en lépték át. A jogsértések elkövetőinek legalább 39.000 forint közigazgatási bírságot kell fizetniük, de ismét volt olyan autós, akinek ennél mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. A sofőr Kecskemét belterületén, a Szent László körúton a megengedett 50 km/h helyett 107 km/h-val közlekedett.

Belterületen a gyorshajtás számos veszélyt rejt magában: elég egy, az autó elé lépő gyalogos, egy elől hirtelen fékező jármű, és máris megtörténik a baj, hiszen az észlelés után jóval hosszabb fékúttal kell számolnia annak, aki nem tartja be az előírt sebességhatárokat – figyelmeztet a rendőrség.

Vigyázzatok magatokra és egymásra, vezessetek óvatosan!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb