Mindenmás

111 nap a halál árnyékában: könyvet ír a koronavírus elleni harcáról a Bács-Kiskun vármegyei országgyűlési képviselő

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Bányai Gábor könyvet ír a koronavírusos megbetegedéséről: a fideszes országgyűlési képviselő a Covid-járvány csúcsán kapta el a fertőzést, hosszú ideig tartott a betegsége, a klinikai halálból hozták vissza az orvosok.

“Ma három éve, hogy szinte órára pontosan ekkor kezdődött az a rémálom, amit a Covid fertőződésem miatt elszenvedtem. 111 nap a halál árnyékában, lesz majd a könyvünk címe is” – kezdte Facebook-bejegyzését Bányai.

“Megjártam a poklot és konkrétan a mennyországot is. Többször meg is haltam és vissza bírtak hozni. Mindenem megsérült, már csak az okos gépek és a szeretett Családom kérésére imádkozók tízezrei tartottak életben. Küzdött értem a Családom minden tagja, a halasi és szegedi bátor orvosok és ápolók, a barátaim, ismerősök és ismeretlenek, imádkozó emberek tömegei, politikustársaim minden oldalról és jött onnét, fentről is nagy-nagy segítség. Mindenkit a szívembe zártam” – fogalmazott.

ELMONDTA, NEHÉZ VOLT FELDOLGOZNIA AZ ÚJRAKEZDÉS

“Nehéz volt a visszatérés, a felébredés, az újrakezdés. Nehéz feldolgoznom, hogy milyen sokan haltak meg azokkal az elképesztő kínokkal, amit én is átéltem. Nincs nap, hogy ne gondolnék rájuk és a Családjaikra! Arra a legtöbb orvos és tudós szerint nem volt esélyem, hogy túlélem, de valamiért vissza kellett jönni, túl kellett élni és talpra kellett állni. Hála legyen ezért mindenkinek és a Teremtőnek! SDG! Jó egészséget!” – fejezte be a képviselő.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb