Sport

Ma reggel úgy ébredtünk, hogy nagyon jó lenne legyőzni a Fradit vasárnap! Itt van minden, amit a jegyvásárlásról és beléptetésről tudni érdemes!

Vasárnap a címvédő FTC otthonában lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga 23. fordulójában. Ha még nem vetted meg a jegyed online, tedd meg, mert a 16:30-kor kezdődő összecsapásra el kell minden szurkoló kecskeméti! Mutatjuk milyen fontos információkat kell tudni az összecsapásról!

Tehát egy újabb izgalmas mérkőzés közeledtével szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy minden simán menjen, amikor a Groupama Arénában szurkolunk együtt. Tudjuk, hogy a részletek is számítanak, ezért itt van minden, amit a belépőkről és a stadionba való belépésről tudni érdemes.

Jegyvásárlás: kényelmesen, online

Kezdjük a legfontosabbal: a vendégszektorba (E szektor) szóló jegyek ára egységesen 3,400 forint. Az élmény zökkenőmentessége érdekében erősen ajánljuk, hogy a jegyeteket elővételben, online szerezzétek be a jegyemester.hu oldalon keresztül. Így nem csak időt spórolhattok, de garantáltan biztosított a helyetek is a nagy mérkőzésre.

Ne feledjétek, a Groupama Arénába csak névre szóló jeggyel lehet belépni. Ezért a beléptetéskor a rendezők ellenőrzik az adatokat, így egy fényképes igazolvány nélkülözhetetlen kellék lesz. Ha esetleg elfelejtenétek, sajnos kénytelenek lesznek megtagadni a belépést – jobb félni, mint megijedni, ugye?

A HELYSZÍNEN IS VAN MEGOLDÁS

Ha valaki a hagyományos módot részesíti előnyben, vagy csak spontán dönt úgy, hogy csatlakozik hozzánk, ne aggódjon! A stadion vendégpénztára a kezdés előtt két órával nyit, ahol fényképes igazolvánnyal még lehet jegyet szerezni, természetesen a készlet erejéig. A gördülékeny beléptetés érdekében mégis csak az elővételes jegyvásárlást ajánljuk.

ÚT A STADIONHOZ ÉS PARKOLÁS

Aki autóval érkezik, a legegyszerűbben az M5-ös bevezető, a Gyáli úti felüljáró és az Albert Flórián út útvonalon keresztül érheti el a vendégszektorhoz tartozó parkolót. Figyelem, a parkolóhelyek száma korlátozott, ezért érdemes korán érkezni, vagy a környéken alternatív parkolási lehetőséget keresni.

A biztonsági szolgálat külön kéri a szurkolókat, hogy közvetlenül a vendégszektor felé vegyék az irányt, és lehetőség szerint kerüljék a felesleges körözést a stadion környékén – különösen lila-fehér színű ruházatban.

MIT HOZHATSZ ÉS MIT NEM?

Végül, de nem utolsósorban, a stadionba csak kézitáskánál kisebb méretű táskát vihettek be, nagyobb táskák, flakonos vagy üveges italok, üdítők behozatala nem engedélyezett. Fontos, hogy minden drukkerünk rendelkezzen érvényes hatósági igazolvánnyal is.

Reméljük, hogy ezek az információk segítenek nektek felkészülni a nagy napra. Várunk mindenkit szeretettel a Groupama Arénában, hogy együtt szurkolhassunk csapatunknak. Gyertek, töltsük meg együtt a vendégszektort, és teremtsünk felejthetetlen hangulatot! HAJRÁ KECSKEMÉT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb