Mindenmás

Az idő nem a legtökéletesebb, így még feszültebbek lehettek az utakon: segítünk, merre ne menj ma, ha teheted

Tudjuk, hogy mindannyian szeretitek zökkenőmentesen kezdeni a napot, ezért álljunk is neki rögtön azoknak a fontos útinformációknak, amelyek a mai napot formálják Bács-Kiskun megyében.

Gyorsforgalmi Úthálózat – Figyelem, Sávlezárások!

Az M5-ös autópálya újra a munkálatok színterévé válik: Röszke felé tartva, az Örkény és Lajosmizse közötti szakaszokon fenntartási munkálatokra kell számítanunk. A belső sávot 7.00-től 16.30-ig lezárják, így aki erre tart, készüljön fel a kisebb forgalmi akadályokra.

Nem marad el a munka a főváros felé vezető oldalon sem, ahol Kecskemét és Lajosmizse között az elválasztó sávban dolgoznak. Itt 8.00 órától 14.00 óráig mozgó tereléssel számolhatunk.

Főutak, ahol türelem a kulcs

Az 5-ös főút kecskeméti átkelésénél az útépítők lezárták a fél útpályát, ami kisebb torlódást okozhat. A 53-as és 54-es számú főutakon is építkezések nehezítik a közlekedést, így ha tehetitek, kerüljétek el ezeket a szakaszokat.

A 55-ös főúton, Felsőszentiván térségében, csatornázási munkálatok zajlanak, ami miatt útszűkületre kell számítanunk.

Nagykőrösön, a 441-es főúton pedig egy új körforgalmi csomópont építése miatt félpályás lezárásra kell készülnünk.

Mit tehetünk, hogy elkerüljük a forgalmi akadályokat?

  • Tervezz előre! Nézd meg az útvonaladat indulás előtt, és ha szükséges, válassz alternatív útvonalat.
  • Időpuffer: Indulj el korábban, hogy a lehetséges késedelmek ne okozzanak gondot.
  • Használj közösségi alkalmazásokat: Az olyan alkalmazások, mint a Waze, segíthetnek elkerülni a forgalmi dugókat.
  • Maradj nyugodt: Az útépítések és karbantartások hosszú távon mindannyiunk érdekét szolgálják, még ha rövid távon kellemetlenségeket is okoznak.

Szóval, felszerelkeztünk türelemmel és elővigyázatossággal, készülünk a mai napra. A Kecskemét365 csapata kíván minden utazónak biztonságos és zökkenőmentes közlekedést. Vigyázzatok magatokra és egymásra az utakon! Ha pedig látsz valami különlegeset, akkor ne tartsd magadnál, segítsünk a többi Kecskemét365 Family tagnak is: [email protected] vagy írj ránk Facebook-on!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb