Közélet

Magukat hibáztatják a tóba fulladt kecskeméti kisfiú szülei

Mint, ahogy már előzőleg megírtuk, március 19-én este 8 óra körül mentő vitt el egy három éves kisfiút a kórházba, a gyanú szerint a kerti tóba eshetett. Sajnos, a kisfiú életét már nem tudták megmenteni. Most, új információk láttak napvilágot a tragédia kapcsán.

EGY UTCABELI SZERINT A SZÜLŐK MAGUKAT HIBÁZTATJÁK A SZÖRNYŰ TRAGÉDIÁÉRT

A szülők mindketten magukat okolják a történésekért, mert mind a ketten otthon voltak aznap. Egyik utcabeli teljesen biztos abban, hogy egyikőjük sem hibázott.

Annyira figyeltek Andorra, amennyire egy gondos szülő csak tud. Nem tudjuk, hogyan juthatott el a kisfiú a tóig, de biztosak vagyunk benne, hogy nem a szülők mulasztása miatt történt meg ez- szögezte le egy ott lakó a Bors.hu-nak

A HELYIEK PÉLDAÉRTÉKŰ SZÜLŐKÉNT ISMERTÉK ŐKET

A helyieket sokkolták a történtek, ugyanis egybehangzóan állították: Csilla és Zoltán példás szülőkként nevelték egyetlen közös gyermeküket. Szerintük csodálatok emberek és szülők, akik mindig nagyon figyeltek a gyerekükre.

AZ ISMERŐSÖK FÉLTIK A SZÜLŐKET

Nagyon féltjük őket, nem tudjuk hogyan fogják ezt feldolgozni, attól tartunk, hogy ezt nem is lehet. Nem tudjuk, hogy ebből fel fognak-e állni valaha, talán a nagyobb gyerekek Csillának és Zolinak is erőt adnak – mondták a Bors.hu-nak.

A tragédiáról ebben a cikkben írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb