Sport

Ez nekünk is fájt! Szomorú hír a kecskeméti kudarc a kupában

A Kecskeméti TE vezetőedzője, Szabó István nyilvánosan fejezte ki csalódottságát a csapat legutóbbi kupameccsén elszenvedett vereség miatt. Szabó kritikusan szólt játékosai hozzáállásáról, hangsúlyozva, hogy a technikai és taktikai felkészülés mellett a mentális hozzáállás is kulcsfontosságú a sikerhez.

A meccs sajnálatos fordulatot vett, amikor Szűcs Kornél, a csapat egyik kulcsfigurája, agyrázkódás gyanújával kórházba került, ami még inkább megerősítette Szabó elkötelezettségét a jövőbeni javítások iránt.

Szabó István szavai nyomán a Kecskeméti TE komoly önvizsgálat elé néz, hogy felmérjék, hogyan lehetne jobban felkészülni a jövőbeli kihívásokra. Az elkövetkezendő időszakban a csapat minden egyes tagjának összpontosítania kell a fejlődésre, mind egyénileg, mind csapatként, hogy visszanyerjék rajongóik bizalmát és bebizonyítsák, képesek állni a sarat a magyar labdarúgás nagyszínpadán.

A Kecskeméti TE hétvégén már otthon fogadja a Puskás Akadémiát az OTP Bank Ligában. A jegyértékesítés már folyamatban van online és a mérkőzés napján a helyszínen is, kedvezményes áron kaphatók jegyek. A stadionban készpénz és bankkártya is elfogadott fizetőeszköz. Ami fontos: nagyon nehéz meccs lesz, de győznünk kell!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb