Mindenmás

Nyári kuponnapok az Árkád Szegedben! Megéri átutazni Kecskemétről is!

Ilyenkor érdemes felkészülni a nyárra, nyaralásra, bulikra és a kánikulára. Pénztárcabarát megoldással várnak Szegeden: Június 6-9. között az Árkád Szeged nyári kuponnapjai várnak több mint 40 üzlet kedvezményeivel.

Frissítsd fel a ruhatárad a legújabb nyári trendekkel, vásárolj kedvezményesen étrend kiegészítőket, cipőket, parfümöket, vagy élvezd a kávézók kínálatát. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, az akciós kuponokat az Árkád Szeged weboldalán találod! 

Szeged önmagában megér egy utat, legyünk őszinték, de ha már a kirándulásba beletesztek egy shoppingot is, akkor ezt szerintünk most tegyétek meg, mivel most számtalan kupon segíti a pénztárcabarát vásárlást. Azt pedig mi is tudjuk, hogy mennyire fontos ez a jelenlegi helyzetben.

Idén még nagyobb kedvezményekkel és szélesebb választékkal várják az érdeklődőket. Több mint 40 üzlet kínál különleges akciókat, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő ajánlatot. Legyen szó divatos ruhákról, stílusos cipőkről, frissítő parfümökről vagy egészséges étrendkiegészítőkről, az Árkád Szegedben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a nyári szezonra.

Ne felejtsd el, hogy az akciós kuponokat előre le tudod tölteni az Árkád Szeged weboldaláról, így biztosan nem maradsz le semmilyen ajánlatról, de természetesen az ÁRKÁD Szegedben felállított kuponstandnál is tudsz kérni díjmentesen. Az esemény nem csak a vásárlásról szól, hanem remek lehetőséget kínál arra is, hogy egy finom kávé mellett pihenj meg a bevásárlóközpont egyik hangulatos kávézójában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb