Mindenmás

Így kell kevésből, sok pénzt csinálni: 6 milliót nyert egy kecskeméti Tippmix-játékos, de megugrott a fogadások száma is az Eb kezdetével

48 ezer forintból közel 6 millió forintot nyert egy kecskeméti Tippmix-játékos, aki négyes kötésben eltalálta a magyar válogatott Skócia elleni győzelmét, a német-svájci döntetlen, valamint további két Európa-bajnoki-meccs végkimenetelét.

Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője egy pénteki sajtóbeszélgetésen azt mondta, minden korábbi rekordot megdöntött a fogadási láz a Tippmixen és a tippmixpro.hu-n, a szelvényszámok ugyanis több mint tíz százalékkal emelkedtek az Eb előtti időszakhoz képest.

Azt is elárulta, hogy a hazai játékosok eléggé elfogultak voltak a magyar válogatottal szemben, hiszen miközben a torna kezdetéig Marco Rossi együttese a bukmékeri irodáknál a végső győzelmet illetően a 14-15. helyen szerepelt a mezőnyben, addig a fogadási összegek alapján a Szerencsejáték Zrt. játékain a második-harmadik helyen állt, és a teljes tét mintegy húsz százaléka érkezett be a magyarok Eb-aranyérmére.

A magyar fogadók egyébként átlagban 500-1000 forinttal játszanak, ez az összeg azonban az Európa-bajnokság idején a 2,5-szeresére emelkedik. Pénzben a legtöbb fogadás a német-magyar találkozóra érkezett be, a második helyre az osztrák-francia, a harmadikra a magyar-svájci, míg a negyedikre a skót-magyar mérkőzés került. Utóbbinál a fogadók 60 százaléka bízott a magyar győzelemben és könyvelhetett el nyereményt. A magyar sportfogadók eddig a portugál Cristiano Ronaldo gólkirályi címére tették fel a legtöbb tétet, noha eddig még egy gólt sem szerzett az Eb-n- írja a Telex.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb