Mindenmás

Felborult egy teherautó az M5-ösön Kecskemétnél, óriási a torlódás

Felborult egy kisteherautó az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 81-es jelű Kecskemét északi elkerülő – Nagykőrös csomópontnál. A sérült jármű mellett nem lehet elférni, így az érintett pályaoldalt lezárták – tudta meg az Útinformtól a Kecskemét365.

A baleset miatt kialakult helyzetben a csomóponton keresztül lehet kerülni. Szeged365 olvasói beszámolók alapján masszív torlódás alakult ki, amely több, mint 2-3 kilométeres is lehet.

További balesetek, közlekedési események, az Útinform tájékoztatása alapján:

  • Burkolatfelújítási munkálatok miatt lezárnak két sávot a nap folyamán az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a Nagy-Duna-hídon. Az érintett szakasz előtt 4 km-es a torlódás. 
  • Árokba hajtott, majd oldalára borult egy személygépkocsi, az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lébény térségénél. A kialakult torlódás 2-3 km hosszú, így aki teheti, Lébény és Győr között az 1-es főút irányába kerülhet.
  • Többrésztvevős baleset történt a 71-es főúton, Balatonarács és Balatonfüred határánál. A 37-es km-nél a 4 forgalmi sávból 2-öt lezártak, így irányoként a járművek 1-1 sávon haladnak. Szintén ezen az úton, Balatongyörök belterületén, a 94-es km-nél három személyautó ütközött össze. Az érintett szakaszon félpályás korlátozás van érvényben. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb