Mindenmás

Kecskeméti szülők, figyelem! Akciódús Mancs Őrjárat Kiállítás az Árkád Szegedben – Ne Hagyd Ki!

Nincs is jobb program a nyári hőségben, mint egy hűvös, légkondicionált helyen eltöltött nap, ahol gyermekeink önfeledten játszhatnak, és attól sem kell tartanunk, hogy leégnek a napon. Az Árkád Szeged most egy fantasztikus lehetőséggel vár benneteket és a gyerekeket egyaránt!

Július 23. és augusztus 11. között az Árkád Szeged bemutatja az akciódús, játék-alapú Mancs Őrjárat Kiállítást, amely garantáltan minden gyerek kedvence lesz. Képzeld el, ahogy a gyerekek találkoznak Chase-szel, Marshall-lal, Skye-jal, Rubble-lel és Rocky-val, és próbára teszik képességeiket az interaktív játszószigeteken! Ez a kiállítás nemcsak szórakoztató, hanem tanulságos is, hiszen a gyerekek megtanulják a csapatmunka és a segítőkészség fontosságát.

Miért érdemes átutazni Kecskemétről?

  1. Hűsítő Program: A kánikula idején különösen fontos, hogy a gyerekek biztonságos, hűvös környezetben töltsék idejüket. Az Árkád Szeged légkondicionált helyiségei ideálisak erre.
  2. Kaland és Tanulás: A kiállítás nemcsak szórakoztató, hanem edukatív is. A gyerekek különleges képességeiket felfedezve és fejlesztve igazi kis szuperhősökké válhatnak.
  3. Interaktív Élmények: A Mancs Őrjárat hősei izgalmas kihívásokkal várják a gyerekeket, mint például tüzek eloltása Marshall-lal, építkezés Rubble-lel, és újrahasznosítás Rocky-val.

A Mancs Őrjárat különleges játékai:

  • Chase, a rendőrkutya: Gyorsasági kihívások és reflexgyakorlatok.
  • Marshall, a tűzoltó: Tűzoltási szimulációk.
  • Skye, a pilóta: Különleges szuperlencsék és repülési játékok.
  • Rubble, az építőmester: Építkezési feladatok.
  • Rocky, az újrahasznosító mester: Kreatív újrahasznosítási feladatok.

További szuper kalandok:

  • Greenbox-állomás: Emlékfotók készítése.
  • Gyerekjátszó Mancs Őrjárat színezővel: Hétfőtől szombatig 10:00-19:00, vasárnap 10:00-18:00.

Csak ajánlani tudjuk! Ez a kiállítás nemcsak a gyerekeknek nyújt felejthetetlen élményeket, hanem a családoknak is egy remek lehetőség, hogy együtt töltsenek minőségi időt. Látni a gyerekek örömét, ahogy találkoznak kedvenc hőseikkel, és közösen részt venni a kalandokban, erősíti a családi kötelékeket és közös emlékeket teremt. A gyerekek számára ezek az élmények felbecsülhetetlenek, és a szülők is feltöltődhetnek, miközben látják gyermekeik boldogságát és lelkesedését. Ne hagyd ki ezt az izgalmas és szórakoztató programot! Látogassatok el az Árkád Szegedbe, és tegyétek felejthetetlenné a nyaratokat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb