Egy hajszálon múlt a döntő: a magyar csapat a bronzéremért küzdhet Párizsban!

Szívszorító pillanatok a párizsi olimpián: a magyar férfi vízilabda-válogatott egyetlen góllal maradt le a döntőről Horvátország ellen. Bár az arany most nem sikerült, a bronzérem még elérhető! Szurkoljunk együtt, hogy a fiúk felállhassanak a dobogóra!

A magyar férfi vízilabda-válogatott hihetetlen kitartással küzdött a párizsi olimpia elődöntőjében Horvátország ellen. A fiúk mindent beleadtak, de sajnos egyetlen gól döntött a horvátok javára, így most a bronzérem megszerzéséért harcolhatnak tovább. A Szeged365 olvasói már korábban is láthatták, hogy ebben a csapatban benne van az aranyérem lehetősége, de a sors most másképp döntött.

Az elődöntő során Varga Zsolt tanítványai többször is bizonyították, hogy miért tartják őket a világ legjobbjai között számon. A mérkőzés során végig szorosan követték a horvátokat, és többször is lehetőségük volt kiegyenlíteni, de a szerencse nem állt mellettük. Az utolsó másodpercekben is mindent megtettek, hogy visszahozzák a reményt, de a horvátok védelme áthatolhatatlannak bizonyult.

Most a bronzéremért küzdenek tovább, és biztosak lehetünk benne, hogy nem adják fel! A párizsi olimpia eddig is történelmi pillanatokat tartogatott számukra, és bár az arany most nem jött össze, a dobogó még elérhető.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb