Közélet

Kitüntetéseket osztottak a vármegyében: a kormányhivatal dolgozói zsebelhették be az elismeréseket

A Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal több, jelenlegi és egykori dolgozói részesültek kitüntetésben.

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Szommer Károly, a bácsalmási járási hivatal idén nyugdíjba vonult vezetője. Tiszakécske Város Önkormányzatától Közszolgálati díjat kapott Terjéki Zsuzsanna. Tiszakécskei Járási Hivatal foglalkoztatási osztályvezetője, Szeidl József járási hivatalvezetőt pedig Tiszakécske Városért díjjal jutalmazták. Gratulálunk minden díjazottnak!

SZOMMER KÁROLY A BÁCSALMÁSI JÁRÁSI HIVATAL NYUGALMAZOTT VEZETŐJE MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT KITÜNTETÉST KAPOTT

2013. január 01. napjától, a járások megalakulásától a Bácsalmási Járási Hivatal első hivatalvezetője volt. Nagy hivatástudattal, a Kormányhivatal és a munkáltató irányába nagyfokú lojalitással, elhivatottsággal rendelkezik. Kiemelkedő vezetői kvalitásának köszönhetően, több mint 11 év elkötelezettséggel eltöltött idő alatt mindvégig célja volt, hogy a hivatalban dolgozó kollégák kiemelkedő szakmai tudással és az ügyfelek maximális megelégedésére végezzék munkájukat.

TISZAKÉCSKE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZSZOLGÁLATI DÍJRA TERJÉKI ZSUZSÁT JELÖLTÉK

Terjéki Zsuzsanna Márta 1989 novemberében került foglalkoztatási munkakörbe, amikor az első Munkaügyi Szolgáltató Irodák megnyitottak. Fiatalon embert próbáló feladattal nézett szembe, fel kellett állítania a térségben egy új szervezeti egységet, a Bács-Kiskun Megyei Szolgáltató Iroda Tiszakécskei Kirendeltségét, és közben kezelni az egyre súlyosbodó munkanélküliséget. Gondolkodásmódja és kapcsolattartási stratégiája révén a régió foglalkoztatóival, társszervezeteivel ma is produktív együttműködést folytat, amely elősegíti a gazdasági szereplők működését. Hiszi és vallja, hogy az ügyfélre szabott, az ügyfél igényeihez igazodó tevékenység viszi előre az esetet és hozza meg az együttműködés eredményét.

TISZAKÉCSKE VÁROSÁÉRT DÍJJAL PEDIG SZEIDL JÓZSEF TÉRHETETT HAZA

Szeidl József 1993 szeptemberében került Tiszakécske Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatalába műszaki és beruházási osztályvezetőként. A Polgármesteri Hivatal átszervezését követően a hatósági osztály vezetőjeként folytatta munkáját. Osztályvezetői feladatai mellett 2010-ig a városi főépítészi feladatokat is ellátta. Osztályvezetőként a hatósági feladatokat, az építésügyi, kereskedelmi és ipari igazgatási, a szabálysértési, a népesség-nyilvántartási és birtokvédelmi feladatokat is szervezte és irányította.  A 2013. január elsejétől, megalakulásától a Tiszakécskei Járási Hivatal hivatalvezetői feladatait látja el. Szeidl József jelentősen hozzájárult Tiszakécske város fejlődéséhez, Tiszakécske Város Önkormányzata által a részvételével megvalósított, illetve megvalósítás alatt álló beruházások szervezésével, lebonyolításával. 

Forrás és fotók: Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Facebook oldala.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb