Közélet

Csalók próbálnak nyerészkedni a Volánbusz utasain, különféle hamis kedvezményeket kínálnak

A Volánbusz nevével visszaélve ismét csalók kínálnak utazási kedvezményeket a közösségi médiában. A Volánbusz születésnapjára hivatkozva próbálják tőrbe csalni az utasokat. 

A legújabb csalási kísérletben hamis utazási kártyát kínálnak 950 Ft értékben, amely ingyenes helyi utazási lehetőséget biztosít. A csalók a Volánbusz huszonötödik vagy negyvenötödik születésnapjára hivatkozva kínálják a kedvezményt. Céljuk, a felhasználók személyes és/vagy banki adatainak megszerzése. 

RÉGI ÉS IGÉNYTELEN KÉPEKET, HELYTELEN MONDATOK HASZNÁLNAK A VOLÁNBUSZ NEVÉBEN 

A Volánbusz továbbra sem hirdet ingyenes utazásokat vagy kedvezményt biztosító kártyát. Régi és igénytelenül szerkesztett képeket osztanak meg, helytelen mondatokat használnak és nem a Volánbusz hivatalos weboldalán keresztül invitálnak vásárlásra, átutalásos fizetéssel téríttetik meg a költségeket. A Volánbusz arra kér mindenkit a Facebook oldalán, hogy az utasok ne adják a csalók kezébe a személyes adataikat. Ha pedig csalóval találkoznak, jelentsék a gyanús oldalt. A vállalat a szükséges lépéseket megtette, de fokozott körültekintésre kéri az utasokat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb