Mindenmás

A MÁV ma reggel sem remekel: felháborodott utas fejtette ki a véleményét!

Ha a szerda reggelt Kiskunfélegyházán vagy Külsőhalason indítod, figyelj! A szokásos 5:44-kor induló Kiskun InterRégió vonat helyett pótlóbusz jár majd Kiskunfélegyházáról Külsőhalasra, ahogy a visszaúton, 6:37-kor is ugyanez lesz a helyzet. Tájékozódj időben, nehogy lemaradj a buszról!


Szerdán reggel változás várható a Kiskun InterRégió menetrendjében! Ha Kiskunfélegyházáról 5:44-kor indultál volna Külsőhalasra, vagy a visszaúton, 6:37-kor terveztél volna felszállni, akkor vedd figyelembe, hogy pótlóbuszok közlekednek a szokásos vonat helyett. Egy utas éppen most fejtette ki a véleményét: “Köszönjük hogy emiatt megkésettétek az 5:17-es ic-t, többet àllunk mint haladunk Majd legközelebb elmegyek a 4 òràsi vonattal hogy beérjek 8-ra dolgozni… “ – írta Judit.

Ez a változás a Kiskun InterRégió 7809-es és 7820-as járatait érinti, ami azt jelenti, hogy az utasoknak számolniuk kell az alternatív közlekedéssel. A pótlóbuszok indulási ideje megegyezik a vonatok tervezett menetrendjével, így ha 5:44-kor vagy 6:37-kor indulnál, mindenképp számolj azzal, hogy a vonatok helyett a buszokra kell felszállnod.

Kiskunfélegyháza és Külsőhalas közötti útvonalszakasz fontos szerepet játszik a környék közlekedésében, és a vasúti társaság folyamatosan dolgozik azon, hogy zökkenőmentesen biztosítsa az utasok számára a közlekedést, még akkor is, ha időnként szükség van pótlóbuszok bevezetésére.

Érdekesség, hogy Magyarországon a vasúti pótlóbuszok gyakran jól szervezetten működnek, és külön figyelmet fordítanak arra, hogy az utasok kényelmesen, időben elérjék céljukat.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb