Sport

Rendkívüli izgalmakat hozott a Kecskemét – Sopron találkozó, ahol sajnos végül alulmaradtunk

Forray Gábor vezetőedző mérkőzés utáni szavai mindent elárulnak a találkozóról: “Csalódott vagyok, hogy kikaptunk, de büszke vagyok a csapatomra, mert az utolsó leheletünkig küzdöttünk.”

A csapatok bemutatását gyászszünet követte. Elhunyt Farkas “Bébi” István, aki meghatározó alakja volt a kecskeméti kosárlabdázásnak. A Petőfiben és a KSC-ben, illetve a korosztályos és felnőtt válogatottakban is játszott. Emlékét örökre megőrizzük!


A Messzi István sportcsarnokban fogadta a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Sopron KC -t. Az alapszakaszt nem tudtuk sikerrel zárni, ez szomorú, de a látott játék, és a kecskeméti srácok küzdeni akarása egyértelműen szimpatikus volt. 86-91 Az első negyedben két pont különbség volt a csapatok között a vendégek javára.  


A harmadik etap elképesztő izgalmakat hozott, 48-45 után 48-50-et követően elszakadt a Sopron, de a hazai időkérés után nagy erőket mozgósított a KTE: végül 60-66-tal jöhetett a záró etap. 

Gyors pontváltások maradtak a végére, és még egy technikai is jutott Flevarakis mesternek. A Sopron és a KTE is biztosan ott lesz a rájátszásban, a kérdés már csak az, hogy hányadik helyről várhatják a küzdelmeket. A végeredmény: 86-91.


Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Sopron KC 86-91 (21-23, 25-22, 14-21, 26-25) Tippmix Férfi NBI A-csoport, 25. forduló 
2023. március 24., péntek 18:00 @ Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Tóth Cecília,Cziffra Csaba, Sörlei Attila
MKOSZ ellenőr: Bognár Tibor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb