Sport

Szép volt fiúk: a bajnok Ferencvárost győztük le

A meccs, amelyet a folyamatos esőzés miatt csak hajszálon múlt, hogy lefújjanak, a végén 2-1-es eredménnyel zárult a Kecskemét javára.

Az esős nap ellenére napsütésben kezdett el a meccs, de a mély, felázott talaj és a tócsák gyakran tréfálták meg a játékosokat. A Kecskemét Pálinkás rendkívüli találatával szerezte meg a vezetést a 18. percben, majd Horváth Krisztofer a 33. percben egy büntetőt is értékesített. Az FTC csak a 69. percben tudott szépíteni Lisztes büntetőjével.

A második félidőben is történtek izgalmas pillanatok a vizes, csúszós talajon, a kecskeméti srácaink állták a támadásokat. A Fradi hiába címvédő a kecskeméti srácok a kupában is menetelnek, és végre a bajnokságban is elindult újra a győzelmi sorozat!

A kecskemeti focistáink nagyon felkészültek a meccsre, hiszen az elmúlt idényben kétszer is 2–0-ra verték meg hazai pályán a Fradit! Sőt számunkra elképesztően fontos is volt a győzelem, hiszen a kisebb hullámvölgy után sorozatban másodszor győztünk, a Zalaegerszeg (3–1) után a Ferencvárost is legyőztük a Széktói Stadionban, így már 16 ponttal a 8. Helyen állunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb