Közélet

Novák Katalin a kecskeméti Városházát és a Katona József Gimnáziumot is meglátogatta

Mint korábban megírtuk, Novak Katalin, Magyarország köztársasági elnöke Bács-Kiskun vármegyei látogatását Kecskeméten kezdte, először a Katona József Színházat látogatta meg. Csütörtökön megvendégelték a Városházán és édesanyjának korábbi iskolájában, a Katona József Gimnáziumban is – számolt be róla közösségi oldalán.

A köztársasági elnököt csütörtökön először a felújított Városházán látta vendégül Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony, ahol a vármegye vezetőivel és országgyűlési képviselőivel egyeztetett a legfontosabb helyi ügyekről.

A GIMNÁZIUMOT IS MEGNÉZTE

Ezt követően Novák Katalin útja édesanyja korábbi iskolájába, a Katona József Gimnáziumba vezetett. A köztársasági elnök asszonynak többek között megmutatták az iskola új tornacsarnokát, sőt, még pingpongozni is kihívták! Így írt a közösségi oldalán:

“A vármegye-látogatásokon igyekszem az oktatás helyzetéről is első kézből tájékozódni, így az iskolalátogatás rendszeres program. Édesanyám a kecskeméti Katona József Gimnáziumban érettségizett, ezért is mentünk ma ebbe a középiskolába. Külön öröm, hogy Anyu is elkísért, és még a tablóképét is megnézhettük. Köszönöm Csáki Tibor igazgatónak a tanulságos beszélgetést arról, hogyan látja az oktatás helyzetét, és köszönöm, hogy megmutatta az iskolát és az új tornacsarnokot.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb