Sport

Visszatérhet a KTE-hez a korábbi közönségkedvenc


Sajtóhírek szerint a Kecskemét a téli átigazolási szezonban szeretné visszacsábítani korábbi támadóját, Lukács Dánielt, aki jelenleg a szintén élvonalbeli DVTK-t erősíti.

A Csakfoci információi szerint a felek megegyezhettek a játékos klubváltásáról, így jó esély van rá, hogy a 27 éves csatár ismét a lila-fehérekhez kerülhet. 

Lukács a 2021/22-es idényben erősítette az akkor NB II-es Kecskemétet, amelynél 35 bajnokin 25 gólt rúgott és 8 asszisztot adott, ezzel megszerezte a gólkirályi címet, és óriási érdemei voltak abban, hogy a KTE akkor nagy meglepetésre feljutott az első osztályba. Lukács azonban a szezon közben, télen megegyezett a Diósgyőrrel, így a bajnokság végén csatlakozott a miskolciakhoz, és maradt még egy évet a másodosztályban.

KÉT GOLNÁL ÉS KÉT GÓLPASSZNÁL JÁR AZ NB I-BEN

A diósgyőrieknél folytatta jó formáját az NB II-ben, 19 góllal és 17 gólpasszal zárta az előző szezont. A mostani idénye azonban már kevésbé sikerült eredményesen: 12-szer kezdett, mindegyik alkalommal lecserélték, emellett ötször becserélték, 17 NB I-es bajnokin így két-két gólig és gólpasszig jutott, bár Diósgyőrben sokkal többet kellett szélsőként játszania, mint Kecskeméten.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb