Sport

Hivatalos: visszatért a KTE-hez a csapat korábbi gólkirálya

Régi-új játékost köszönthetünk a Kecskeméti TE keretében, visszatér ugyanis klubunkhoz korábbi gólkirályunk Lukács Dániel, miután megvásároltuk játékjogát a Diósgyőri VTK-tól – jelentette be a klub a honlapján.

Lukács elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a 2021/2022-es idény végén feljutottunk az élvonalba, hiszen 25 góljával gólkirályi címet szerzett, emellett 8 gólpasszt is kiosztott. Mivel 2022 januárjában előszerződést kötött a Diósgyőrrel, a bajnokság végén a miskolciakhoz igazolt, sportemberi nagyságáról viszont sokat elmond, hogy hiába harcolt egymással a két csapat a feljutásért, nagyon fontos gólokkal segítette feljutáshoz a KTE-t a bajnokság hajrájában, mielőtt távozott volna.

Lukács Dániel most visszatér Kecskemétre, miután játékjogát megvásárolta a KTE a Diósgyőri VTK-tól. Sokaknak nem kellett bemutatkoznia az öltözőben, korábbi mezszámát viszont egyelőre nem kérte vissza Nagy Krisztiántól.

“Elég hirtelen jött a váltás, hiszen arról ugyan tudtam, hogy a KTE megkereste a Diósgyőrt első körben, de először nem született megállapodás. Úgy készültem, hogy maradok ezek után, de aztán csak megegyeztek a felek, így végül én döntöttem úgy, hogy szeretnék visszatérni Kecskemétre. Nehéz volt, mert nem arról volt szó, hogy ne szerettem volna Diósgyőrben játszani, de Kecskeméten más szerepkörben számítanak rám, ami fontos szempont volt”

– nyilatkozta a KTE régi-új támadója.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb