Mindenmás

Csütörtöktől, építési munka miatt több hétre lezárják az M5-ös felhajtó ágát Kiskunfélegyháza-dél csomópontban

Csütörtöktől, azaz mától építési munka miatt több hétre lezárják az M5-ös felhajtó ágát Kiskunfélegyháza-dél csomópontban, tudatta az Útinform.

TÖBB HÉTRE LEZÁRJÁK A FELHAJTÓ ÁGAT

Tájékoztatásuk szerint az M5-ös főváros felé vezető oldalán, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban, építési munka miatt 8.00 órától várhatóan több hétre lezárják a felhajtó ágat. Mint írták, kerülni a kijelölt terelőúton, illetve a 108-as km-nél a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

CSÜTÖRTÖKÖN TÖBB HELYEN FOLYNAK A MUNKÁLATOK AZ M5-ÖSÖN

Ezenfelül, a mai napon több javítási munkálat nehezíti a közlekedést az M5-ös autópályán:

  • a Röszke felé vezető oldalon, az ócsai szakaszon a 31-es és a 32-es km között hídjavítás miatt 9.00 órától 15.00 óráig lezárják a külső sávot,
  • valamint Budapest irányába, Szatymaz és Balástya között, több szakaszon a 157-es és a 144-es km között fenntartási munka miatt 7.00 órától 14.00 óráig a belső sávot lezárják.

MA ÚTBURKOLAT JAVÍTÁSI MUNKÁLATOK KEZDŐDTEK SZENTKIRÁLY TÉRSÉGÉBEN

Az M44-es gyorsforgalmi út Szentkirály – Lakitelek közötti szakaszának kivitelezését végző Közgép Zrt. tájékoztatása szerint 2023. március 16-án kezdetét veszi a 4622-es és 4623-as jelű utak burkolatmegerősítése. A munkálatok előreláthatólag május közepéig tartanak, addig  folyamatos jelzőőrös forgalomirányítás mellett haladhat a forgalom az adott útszakaszon – tudtuk meg önkormányzati forrásainktól.

Forrás: utinform.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb