Mindenmás

Kecskeméti szuperhősök: egy rejtélyes jótevő egy nap alatt pótolta a Közösségi Könyvespolcot a Vacsi közben található megállóban, miután az előzőt korábban megrongáltak

Nem mindennapi történetre hívták fel a figyelmet az egyik kecskeméti Facebook-csoport tagjai. A hétvégén került fel pár fotó egy Vacsi közben található buszmegállóról, amin az látszik, hogy egy kisebb polc szerű valami hever széttörve megállóhely mellett.

Még szombaton került fel két fotó a Vacsiköz-Kecskemét nevű Facebook-csoportba, amelyen az látszik, hogy egy kisebb polcot valaki elég rendesen megrongált, a darabjai a buszmegálló mellett hevertek. Mint a bejegyzésből kiderült, az egyik környéken élő lakó állt elő az ötlettel, hogy kirak egy ilyet a buszmegállóba, ahova hozni is lehet könyvet és persze elvinni is, teljesen ingyen. Mint az egyik bejegyzés írója említi, ő maga is sokszor hozott vagy vitt könyvet.

A bejegyzésre számos dühös reakció érkezett, hozzászólás formájában is, teljesen érthető módon. A fordulat csak ezután következett: kevesebb mint egy nap elteltével újabb két fotó került fel ugyanebbe a csoportba. A képeken az látszik, hogy valaki rögtön pótolta a kis könyvespolcot, sőt, ezúttal megpróbált biztosra menni, hiszen mint az egyik posztban írják, szakszerűen rögzítette is, nehogy újra megtörténjen annak eltulajdonítása.

Kedves kecskeméti szuperhős, megmentő, jótevő: nem tudjuk kivagy, de hálásan köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb