Mindenmás

Kalocsán tartott fogadóórát a rendőrfőkapitány

Országszerte egyedülálló az a kezdeményezés, amit már egy ideje folytatnak a Bács-Kiskun vármegyei rendőrkapitányok. A hagyományteremtő szokás keretein belül a vezetők különböző helyi piacokra látogatnak el.

,,Kapitány a téren” – így nevezi a rendőrség azt a kedvezményezést, melynek keretein belül vármegyénk rendőrkapitányai helyi piacokra vagy terekre látogatnak el, hogy ott aztán a járókelők bármilyen kérdéssel fordulhassanak hozzájuk. Legyen szó napi aktualitásról, bűnmegelőzésről, bűnüldözésről, vagy bármiről, amit egy rendőrkapitánytól meg lehet kérdezni.

KORÁBBAN KISKUNHALASON, MOST KALOCSÁN VOLT A SOR

Korábban Kiskunhalason Dr. Báthori Gábor alezredes beszélgetett a piacozókkal, most a Kalocsai Rendőrkapitányság vezetője, Bóbis Attil alezredes tartott rendkívüli fogadóórát a város piacterén 2023. március 26-án.

A település piacán ezen a napon pont kézműves vásár volt, a kapitány mellett több rendőr is részt vett a rendezvényen. A szakemberek prevenciós tanácsokkal látták el az embereket, a toborzók pedig a szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatban tartottak tájékoztatót az érdeklődőknek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb