Mindenmás

Befutott a vasárnapi összegzés: balesethez és tűzesethez is riasztották a tűzoltókat Kecskeméten

Bőven akadt dolga a vármegyei tűzoltóknak elmúlt 24 órában. Négy műszaki mentéssel és egy tűzesettel kapcsolatban is érkezett bejelentés a Bács-kiskun megyei Katasztrófavédelem központjába.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház tetőszerkezete Kecskeméttől mintegy 20 kilométerre, Kerekegyházán – tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelem Főigazgatóságától. A helyszínre a kerekegyházi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik perceken belül a helyszínre érkeztek, majd megkezdték a tűz oltását. Rövid időn belül a helyszínre érkeztek a kecskeméti hivatásos tűzoltók is, összesen négy vízsugárral kezdték oltani a tüzet, szerencséjükre a tűz nem terjedt át a szomszédos melléképületre, az esetnél nem sérült meg senki.

BALESET IS TÖRTÉNT KECSKEMÉTEN VASÁRNAP DÉLUTÁN

Az Epreskert utcában történt baleset vasárnap délután Kecskeméten, két személyautó ütközött össze. A balesetben egy ember megsérült, a kecskeméti tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrség kollégáinak. A tűzoltókat vasárnap még két lakásba történő bejutáshoz, illetve egy esetben kidőlt fákhoz riasztották.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb