Mindenmás

Napi prosztó: kirabolt egy 78 éves asszonyt Kecskeméten, most elkapták a helyi rendőrök

Még 2023. március 31-én raboltak ki egy idős, 78 éves asszonyt Kecskemét egyik utcáján. A sértett válláról szinte letépték a táskáját, amitől az idős asszony elesett és könnyebben meg is sérült, a vármegyei rendőrök viszont gyorsan intézkedtek és elkapták a tettest.

Múlt hét pénteken történt az incidens, amikor Kecskemét egyik utcáján kiraboltak egy idős asszonyt: egy erőszakos mozdulattal rántották le a válláról a táskáját, amitől a sértett elesett és könnyebben sérült – közölte a rendőrség. Szerencsére több kecskeméti lakos is a segítségére sietett, amikor meghallották a kiabálást, így többen is leírást tudtak adni a támadó ruházatáról, ami megkönnyítette a rendőrök dolgát, meg tudták kezdeni a nyomozást.

AMILYEN GYORSAN ZAJLOTT A TÁMADÁS, OLYAN GYORS VOLT A FELDERÍTÉS IS

A történtek után a rendőrséget azonnal értesítették, így a rendőrök megkezdhették az adatgyűjtést, az pedig gyorsan eredményre vezette őket. A támadó, a 36 éves kecskeméti férfi először még tagadta a rablást, majd hirtelen bevallotta tettét, sőt, azt is megmutatta, hogy a zsákmányát pontosan hol tüntette el.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a kecskeméti férfi kihallgatását követően őrizetbe vették.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb