Mindenmás

Próbafülkékben próbálta leszedni az áruvédelmi dobozt a telefonokról a tolvaj, hogy el tudja lopni őket, de lebukott

Több különböző kecskeméti áruházból lopott egy férfi, több esetben ruhaneműt, de volt arra példa, hogy telefont: a próbafülkében próbálta leszedni róluk az áruvédelmi dobozt, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén.

Az egyik kecskeméti nagyáruház biztonsági őre telefonon tájékoztatta a rendőrséget még április 5-én, hogy egy illető két mobiltelefont is ellopott a boltból – tudatta a rendőrség. A tolvaj megpróbálta lefeszegetni az áruvédelmi dobozokat a telefonokról, ehhez még a próbafülkékbe is bement. A 38 éves kecskemétit még ott, a bolt területén elkapták, majd a ruházatából elő is kerültek a készülékek.

UGYANAZZAL A TAKTIKÁVAL LOPTA EL A TELEFONOKAT

Ahogyan később kiderült, egy hónapon belül ez már a negyedik ilyen bűncselekménye volt a férfinek, az előző három alkalommal is ruhákat és telefont lopott. A taktika mindig ugyanaz volt: leszedte a védődobozokat a telefonokról, így csak utólag vették észre a lopást.A nyomozók azzal is gyanúsítják a bűnelkövetőt, hogy egy belvárosi sportboltból néhány nappal ezelőtt eltulajdonított egy szabadidőruhát 36.000 forint értékben.

A férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a lopások miatt őrizetbe vették.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb