Közélet

Közös akcióba lendült a Kecskeméti TE és a rendőrség: a KTE-Paks focimeccsre kaptak belépőjegyet a szabályosan közlekedők

Nagyot dobbantott a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti TE, akik hivatalosan is szorosabbra fűzték együttműködésüket. A megállapodás célja a társadalmi szerepvállalás erősítése, a közlekedési balesetek valamint a szabálysértések, bűncselekmények számának csökkentése és a megelőzés lehetőségeinek szélesítése, melynek első megmozdulására kedden került sor.

A SZABÁLYOSAN KÖZLEKEDŐ AUTÓSOK A KTE-PAKS MÉRKŐZÉSRE KAPTAK JEGYEKET

Kedden a városföldi úton autózókat ellenőrizték a rendőrség munkatársai, akik kiemelt figyelmet szenteltek ezen belül a biztonsági öv használatára, mely sok baleset során életmentőnek bizonyult már. A szabályosan közlekedőket közösen lepték meg a kecskeméti klub játékosaival, Bodor Zoltánnal és Gréczi Mártonnal, akik a KTE – Paks mérkőzésre adtak jegyet az előírásokat betartó sofőröknek, legtöbb esetben ezzel az ellenőrzéssel járó drukkot is oldva.

“A JÓ SZEREPLÉSSEL JÁRÓ NÉPSZERŰSÉG FELELŐSSÉGGEL IS JÁR”

Dr. Filus Andor, a Kecskeméti TE ügyvezetője is jelen volt az első közös megmozduláson, melyen elmondta, a jó szerepléssel járó népszerűség felelősséggel is jár, így teljes mellszélességgel támogatják a biztonságos közlekedést népszerűsítő kampányt, melynek további állomásai és közös megmozdulásai is lesznek. 

A rendőrség április végéig (jövőhét kedden és csütörtökön) még két hasonló akciót is tart Kecskemét területén, így több szempontból is érdemes szabályosan és körültekintően vezetni. 

A RENDŐRÖK MELLETT A KAMPÁNYOKBAN A KECSKEMÉTI SPORTOLÓK IS AKTÍVAN RÉSZT VESZNEK

Az akcióhoz kötődő együttműködési megállapodást Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, a Kecskeméti TE 1911 Korlátolt Felelősségű Társaság, a KTE Kosárlabda Klub Korlátolt Felelősségű Társaság és a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság képviselőivel 2023. április 14-én írta alá.

A sportrendezvényekre kilátogató közönség így immár újabb és újabb helyszíneken találkozhat közlekedésbiztonsági, bűn- és baleset-megelőzési tárgyú kampányokkal, amelyben a rendőrök mellett a sportolók is aktívan közreműködnek.

Forrás: kecskemetite.hu/police.hu/Bács-Kiskun vármegyei rendőrség FB oldala

Fotók: kecskemetite.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb