Mindenmás

Halálos baleset történt az 55-ösön, Pörböly közelében: kamion és személygépkocsi ütközött – teljes útzár van a helyszínen (frissítve)

Frontálisan ütközött egy rönkszállító kamion és egy személygépkocsi az 55-ös főúton, Pörböly közelében, a 114-es kilométernél, csütörtök délelőtt, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. A rendőrség tájékoztatása szerint a személyautó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A HELYSZÍNRE MENTŐHELIKOPTER IS ÉRKEZETT

Mint írták, a műszaki mentést a bajai hivatásos és a bátaszéki önkormányzati tűzoltók végzik: áramtalanították a személyautót, és egy embert kiemeltek a járműből. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

EDDIG ISMERETLEN OKBÓL ÁTTÉRT A SOFŐR A SZEMKÖZTI SÁVBA

A rendőrség tájékoztatása szerint az 55-ös számú főúton Baja irányába közlekedett egy férfi autóval. Haladása során a 114-es kilométerszelvényében, a Pörböly táblához érve ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy fát szállító teherautóval, majd az ütközéstől az árokba csapódott. A személyautó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett szakaszon. Terelésre nincs lehetőség. Kérik a járművezetőket, hogy ne hajtsanak rá az 55-ös út balesettel érintett szakaszára.

FRISSÍTVE (15:40) ÚJRA JÁRHATÓ AZ 55-ÖS ÚT

A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött a délelőtt 10 óra körül Pörbölynél történt halálos baleset helyszínén, tudatta a rendőrség. Mint a közleményből kiderül, a balesetet szenvedett autót egy 29 éves bácsborsodi férfi vezette, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu/police.hu

Fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb