Mindenmás

Eltűnt egy 13 éves lány Kiskunfélegyházán, a rendőrök a segítségünket kérik (frissítve)

Egy 13 éves lány megtalálásában kérik a lakosság segítségét a kiskunfélegyházi rendőrök, R. Brigitta Dorina 2023. április 24-én hajnalban ismeretlen helyre távozott kiskunfélegyházi otthonából – tudtuk meg a rendőrségtől.

Eltűnt egy 13 éves lány Kiskunfélegyházán, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig még nem jártak sikerrel. R. Brigitta Dorina körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú hajú, melynek vége szőkére festett és barna szemű. Eltűnésekor fekete sztreccs nadrágot, fekete cipőt és fekete hosszú pulóvert viselt.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

FRISSÍTÉS (17:20) ÉPSÉGBEN MEGTALÁLTÁK A LÁNYT

A rendőrség április 28-án, pénteken arról tájékoztatta lapunkat, hogy a lányt épségben megtalálták, így adatvédelmi okokból teljes nevét és fotóját töröltük cikkünkből.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb