Mindenmás

Szakembör rovatunk bemutatja: betömték a Kétfarkúak által “LUK” felirattal ellátott kátyút Kecskeméten, ám az alig egy napig bírta csak

“Tényleg túl naivak voltunk, amikor azt kérdeztük, szerintetek hány hétig bírja … 1 napig” – kezdte közösségi oldalán posztját a Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti alapszervezete, miután szombaton LUK felirattal hívták fel a figyelmet egy a Nyíri úton tátongó kátyúra. Akciójuk eredményeként az illetékes szervek már vasárnap gondoskodtak a lyuk betöméséről, ám az nem bizonyult időtállónak, ugyanis a hétfői esőzések máris kikezdték, a víz ugyanúgy megáll az újra formálódó kátyúban, mintha mi sem történt volna.

Mint szombaton megírtuk, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti aktivistái hívták fel a figyelmet egy hatalmas kátyúra a Nyíri úton. Az úthibát egy jókora LUK felirattal jelezték a városban közlekedő autósoknak. Válaszul másnap az illetékes szervek – gyors megoldásként – betömték a lukat aszfalttal. A kecskeméti Kutyapárt még szavazásra is bocsátotta, hogy vajon a tömés hány hétig oldja meg a problémát. “És lőn megoldás! Vajon hány hétig húzza?” – tették fel a kérdést közösségi oldalukon.

A válasz gyorsan, már hétfőn megszületett, ugyanis a hét eleji esőzések pillanatok alatt tönkretették a javítást, a tömés alig egy napig tartott ki a kátyúban.

Forrás és fotók: MKKP Kecskemét FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb