Közélet

Nagyon büszkék vagyunk! 10 kecskeméti érem született a Szakma Sztár Fesztiválon

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal, április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont A, F és G pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit. Az esemény idén második alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, az agrár szakmák bemutatóival együtt valósult meg közel 15.000 látogató részvétele mellett, közölte a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A fesztivál keretében 72 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek. A látogatók a EuroSkills verseny szakmai bemutatóiba és a WorldSkills nemzetközi válogató versenyeibe is bepillantást nyerhettek.

CÉLJUK, HOGY SEGÍTSÉK A SZAKKÉPZÉSBEN KIEMELKEDŐ TEHETSÉGEK GONDOZÁSÁT

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés, ezen belül a szakmaválasztás népszerűsítése és bemutatása mellett az, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

10 KECSKEMÉTI ÉREM SZÜLETETT

Büszkeségünkre a verseny döntőjébe jutott 11 Bács-Kiskun vármegyei diákból 10 dobogós helyezést ért el. Az alábbi ábrán a nyertesek listáját láthatod:

Forrás és fotók: bkmkik.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb