Mindenmás

Legyen Ön is Milliomos különkiadással emlékeznek meg a hét közben váratlanul elhunyt Vágó Istvánról

Mint ahogyan arról mi is korábban beszámoltunk, 74 éves korában elhuny Vágó István, televíziós műsorvezető, szerkesztő és politikus. Egykori csatornája, az RTL most bejelentette: jövő vasárnap a Legyen Ön is Milliomos különkiadásával emlékeznek meg a legendás kvízmesterről.

,,Váratlanul elhunyt Vágó István barátunk és társunk. A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk” – ezekkel a sorokkal búcsúzott szombaton Vágó Istvántól a Demokratikus Koalíció közösségi oldalán.

TÖBBEN TV-S SZEMÉLYISÉG BÚCSÚZOTT TŐLE, AZ RTL KÜLÖNKIADÁSSAL EMLÉKEZIK MEG RÓLA

A legendás műsorvezetőtől azóta több, ismert televíziós személyiség búcsúzott, köztük Rónai Egon, Sebestyén Balázs, Gundel Takács Gábor, Rózsa György és Lilu is. Az RTL Fókusz című hétvégi műsorában egy búcsúriportot láthattak a nézők Vágó Istvánról, amelynek végén kiderült: jövő vasárnap az ikonikus tévés vetélkedő, a Legyen Ön is Milliomos különkiadásával emlékeznek meg a legendás műsorvezetőről. A méltán híres műsor több mint egy évtizeden keresztül futott az RTL-en, ebből nyolc éven keresztül Vágó István vezette azt.

https://rtl.hu/fokusz/2023/04/29/elhunyt-vago-istvan-musorvezeto-bucsu-rozsa-gyorgy-sebestyen-balazs-gundel-takacs-gabor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb