Mindenmás

Kerékpárt lopott egy férfi hajnalban az egyik jánoshalmi buszmegállóból, alig öt óra múlva elkapták

Tömegközlekedéssel ment munkába Jánoshalmáról egy férfi szombaton este, miután kerékpárját lezárta az egyik helyi buszmegállóban. Másnap reggelre eltűnt a kétkerekű, a sértett azonnal feljelentést tett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon – közölte a rendőrség.

Egy 21 éves férfi még szombaton este tette le a kerékpárját a jánoshalmi buszmegállóban, majd miután lezárta tömegközlekedéssel elment dolgozni. Másnap reggel, valamivel 8 óra után azonban a bicikli már nem volt ott, így azonnal feljelentést tett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon, a nyomozók és járőrök pedig keresni kezdték a kétkerekűt. A rendőrök a környék térfigyelő kameráinak átnézése során felismertek egy 25 éves jánoshalmi férfit, aki hajnali 4 óra 50 perckor lépett akcióba: eltörte a kerékpáron lévő lakatot, majd elhajtott a zsákmányával. Az egyenruhások 9 óra 30 perckor el is fogták a tettest, a kerékpárt pedig visszaadták jogos tulajdonosának.

A tolvajt lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták. Ő jelenleg szabadlábon védekezhet, de a rendőrök vizsgálják, hogy további bűncselekmények lehetnek-e a rovásán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb