Mindenmás

Két ember megsérült egy hétfői balesetben Kecskeméten

Két autó karambolozott még hétfőn reggel Kecskeméten, a Mátyás király körúton, a balesetben két ember megsérült – derül ki a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelem összegzéséből. A kecskeméti tűzoltók miután a két járművet áramtalanították, átadták a terepet a rendőrségnek.

A hétfő reggeli balesetről a Sebességmérés/Útinform Kecskemét nevű Facebook-csoportba is felkerült egy fotó, íme:

Fotó: Sebességmérés/Útinform Kecskemét FB.

Az elmúlt 24 órában Bács-Kiskun vármegyei Katasztrófavédelemhez egyébként 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett. Vasárnap, még a reggeli órákban egy trélert vontató kisbusz borult árokba, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, a balesetben nem sérült meg senki. Baján is történt egy baleset vasárnap délután, az 51-es főút Dózsa György úti szakaszán, a balesetben három ember megsérült, egy embert feszítővágó segítségével emeltek ki az egyik járműből, majd átadták a sérültet a mentőknek.

DUNAFÖLDVÁR KÖZELÉBEN IS VOLT BALESET, DE TŰZESETHEZ ÉS KIDŐLT FÁHOZ IS RIASZTOTTÁK A TŰZOLTÓKAT

Vasárnap délután az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán is ütközött két gépjármű, Dunaföldvár térségében. Itt a dunaföldvári önkéntes tűzoltók intézkedtek, szerencsére a balesetben senki sem sérült meg.

A balesetek mellett vasárnap két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket kidőlt fák eltávolításához.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb