Mindenmás

Szombaton érkezik a Fradi a Széktói Stadionba, Szabó István szerint már a pontszerzés is bravúr lenne

Holnap este 19:30-kor a Széktói Stadionban fogadja a csodaszezont futó KTE a már biztosan a bajnok Ferencvárost. A kecskemétiek vezetőedzője, Szabó István szerint nagyon nehéz felkészülni a Fradiból, így már a pontszerzés is bravúr lenne.

Szabó István elmondta, hogy az utolsó két mérkőzés nem úgy alakult, ahogyan szerették volna, ugyanis a Pakstól és a Honvédtól is kikapott a KTE – olvasható a csapat honlapján. Mint mondta, a bajnokság ezen szakaszában már minden meccs igen éles, hiszen valaki a dobogóért, valaki pedig a bennmaradásért küzd, gyakorlatilag csak a Ferencváros az a csapat, aki kilóg a mezőnyből. A kecskemétiek edzőjének volt alkalma az FTC több mérkőzését is látnia az elmúlt időben, így meggyőződött róla, hogy nagyszerű csapat, nem véletlen jutottak el messzire a nemzetközi porondon. Hozzátette, tisztában kell lenni azzal, hogy a Fradi a meccs esélyese, még akkor is, ha ősszel csodát hajtott végre a KTE. A vezetőedző természetesen gratulált a fővárosiaknak a bajnoki címhez. A meccs előtt készült rövid interjút itt lehet végigolvasni.

MINDEN JEGYE ELKELT A MECCSRE, SZURKOLÓI VONULÁS IS LESZ

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, telt ház előtt fogadja a KTE a Fradit, ugyanis a meccsre minden jegy elkelt. A kecskeméti szurkolók pedig vonulást is szerveznek a meccsre, szombaton délután a Kéttemplom Közben hirdettek találkozót, innen indul majd a menet a Széktói Stadionba, tisztelegve ezzel a csodálatos kecskeméti szezon előtt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb