Mindenmás

Megszólaltak Gálvölgyi János lányai: túl van az életveszélyen a Kossuth-díjas színész

Ahogyan arról tegnap mi is beszámoltunk, Gálvölgyi János jól reagált a kezelésekre, de még nincs jól a művész. Ma délutánra viszont sokkal jobb hírek érkeztek, lányai ugyanis azt közölték, hogy a édesapjuk túl van az életveszélyen, állapota javult hétfő délutánra.

A közösségi médiában adtak hírt édesapjukról Gálvölgyi János lányai, Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka szerint a színész állapota javult, és már nincs életveszélyben. Hozzátették, hogy a színművész napok óta lélegeztetőgépen volt – írja az Index.

,,A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzívosztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!

tették hozzá a Facebook-on közzétett videóhoz.

A színművészt még múlt szerdán szállították kórházba lányai, miután több, mint egy órát vártak a mentőkocsi megérkezésére. A témában készült cikkünket itt lehet elolvasni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb