Mindenmás

Nem indul jól a hétfő: motorost gázoltak az Eper utca és a Vízmű utca sarkán

Nem indult zökkenőmentesen a hét Kecskeméten, reggel ugyanis baleset történt az Eper utca és a Vízmű utca sarkán, autó és motoros ütközött. A Bács-Kiskun vármegyei Rendőrfőkapitányság megkeresésünkre megerősítette a hírt, majd hozzátették, az esetben mindkét sofőr hibázott.

A rendőrség útinformációs rendszere szerin a baleset még reggel 8 óra körül történt, a Vízmű utca és az Eper utca kereszteződésében. Mint ahogyan a Bács-Kiskun vármegyei Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Osztályától megtudtuk, az esetben mindkét sofőr hibázott: az autós az Eper utcából kanyarodott volna a Vízmű utcára, amikor figyelmen kívül hagyott egy stop táblát, emiatt elütötte a motorost, aki ekkor éppen szabálytalanul előzött a Vízmű utcán haladva. Az eset miatt a két sofőr ellen szabálysértési eljárás indul, a motoros könnyebben sérült a balesetben.

KORA REGGEL MÉG AZ M5-ÖSÖN IS TÖRTÉNT EGY BALESET

Összeütközött három személyautó és egy kistehergépkocsi az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Budapest térségében, a 13-as kilométernél, valamivel fél 9 után. Az érintett szakaszon egy sávon halad a forgalom a helyszínelés idejéig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb