Mindenmás

,,Bennem mindig élsz” – szívszorító sorokkal búcsúzik édesapja Suhajda Szilárdtól

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk tegnap, nem járt sikerrel a magyar hegymászóért küldött mentőalakulat, nem találták meg Suhajda Szilárdot. Édesapja, Suhajda Tibor most közösségi oldalán szívszorító üzenettel búcsúzik fiától.

“A legjobb nepáli hegyivezetőkből összeállított keresőcsapat emberfeletti munkája ellenére sem találta meg Suhajda Szilárdot a Mount Everesten. Órákon át kutattak a Hillary-lépcső bővebb területén, ahol a hegymászót utoljára életben látták. A serpák 8750 méter és a 8848 méteres csúcs között többször fel-alá másztak és keresték Szilárd nyomát, mindhiába” – került ki egy bejegyzés Suhajda Szilárd közösségi oldalára. Most szívszorító üzenetekkel búcsúzik tőle édesapja és hozzáteszi, a reményt adja fel utoljára.

“Sziszikém! Nincs szavam a nepáli hírekhez…

Ha igaz is, ami lehetetlennel ér fel, bennem mindig élsz, idézve a képeslapod hátulján írt záró üzenetedet; Apa! Vigyázz az egészségedre és tudd: nagyon szeretlek! Szilárd – köszönöm és ez cseng állandóan a fejemben…” – írta a Facebookon Suhajda Tibor, miután tegnap kiderült, már nem keresik a fiát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb