Mindenmás

Közösen harcol az online csalások ellen a rendőrség és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Május elején írtuk meg, hogy a Kecskeméti focicsapat után a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházzal is szorosabbra fűzi a viszonyát a rendőrség, most pedig kiderült, hogy közös kampányt is indítanak.

A színház és a rendőrség még május elején írt alá együttműködési szerződést. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság elkötelezett amellett, hogy a különböző társadalmi szervezetekkel, intézményekkel – többek között a bűn- és baleset-megelőzési programok népszerűsítése, közös lebonyolítása érdekében – partnerségen alapuló együttműködést alakítson ki – közölte május elején a rendőrség.

ELKEZDŐDÖTT A KÖZÖS KAMPÁNY AZ ONLINE CSALÁSOKKAL SZEMBEN

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság videójában a kecskeméti színház színművésze, Járai Máté többek között arról beszél, hogy néha ő is szokott csalni, amikor nem feltétlen azt a szöveget mondja, ami a szövegkönyvben pontosan le van írva. Szerinte viszont a csalás nem itt kezdődik, az online térben például rengetegen esnek csalás áldozatául.„Előzzük meg együtt az online csalók tetteit és lépjünk fel együtt ellenük!” – teszi hozzá a színművész.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb